ALBUM 03  22-03-2013 

 

Vanuit mijn creativiteit heb ik o.a. ook voor het rijdend personeel van de metro story's geschreven over diverse hoge gebouwen langs de metrobaan. Wij vervoeren dagelijks duizenden mensen die je s'morgens naar hun werk vervoert en s'avonds weer terug. Bij mij kwam toen het idee om deze gebouwen eens nader te belichten en er foto's van te maken. Maar "óók" met het verzoek om vanaf het "dak" van deze kantoren foto's te maken van de metrobaan.

 

Deze gedachten was, omdat wij als metrobestuurder vanuit de cabine alleen het 'maaiveld" zien. En vanaf een hóóg dak van soms meer dan 106 meter is dat toch wel even anders. Zodoende mocht ik ook van het dak van het VIDA gebouw aan de Kabelweg  foto's maken van het emplacement. Vanaf dit gebouw had ik een perfect uitzicht op de werkzaamheden die er plaatsvonden. Hier slechts vier foto's. Maar in een apart album heb ik alle foto's vanaf het dak van het VIDA gebouw gezet.

 

Deze story's schreef ik onder de noemer "Gebou(W)d Langs De Baan" met de W tussen haakjes omdat het niet alleen een gebouw is langs de baan, maar ook "gebouwd" langs de baan. Ook deze story's en foto's heb ik massaal intern gedeeld met GVB personeel.

 

klik hier terug naar "Kalenderpagina" overzicht Isolatorweg